Kunstgras tuin

Steeds meer mensen genieten graag van een mooie tuin, maar hebben maar weinig tijd om deze goed te onderhouden. Een mooie grasmat geeft je tuin een prachtige uitstraling en de ruimte om lekker te zitten, zonnebaden of voor de kinderen om te spelen. Maar gras, althans natuurgras, heeft ook nadelen. Zo kost het behoorlijk wat tijd aan onderhoud en moet je als het langere tijd droog is, besproeien, regelmatig bijmesten en verticuteren. Met kunstgras heb je dat probleem niet!

Daarom is het slim om voor kunstgras te kiezen; je hebt altijd een prachtig groen gazon en hoeft er bijna niets aan te doen!

Kunstgras kan overal

Een leuke bijkomstigheid is dat kunstgras overal gelegd kan worden. Ook op plaatsen waar echt gras niet zou overleven zoals onder de bomen of op schaduwrijke plekken. Kunstgras kan bovendien in elke gewenste vorm gelegd worden door het eenvoudigweg bij te snijden en het kan ook op hellingen of heuveltjes gelegd worden.

Ontwerp

Zo kun je dus een tuin creëren die precies past bij jou smaak en manier van gebruiken. Een mooi gazon met een fleurige bloemenrand eromheen, een sfeervolle oosterse tuin met waterpartijen of heb je juist liever een strakke en moderne tuin waar je bijna geen onderhoud aan hebt? Je kunt zelfs nog kiezen voor gekleurd gras voor een heel speciaal effect!

 Zeer sterk

Een kunstgrasmat is tegenwoordig zo sterk en duurzaam dat het jarenlang meegaat en dat het bovendien bijna overal tegen kan; ook een club spelende en stoeiende kinderen. En mocht er een keertje een kan limonade omvallen, of er gebeurt een ongelukje met een huisdier dan kun je het vuil weghalen of –vegen en gewoon naspoelen met water! Kortom, makkelijker kan niet!